středa 30. dubna 2008

LKPR FOLLOW ME SERVICE

Tak včera proběhl na Ivau další CZ online day. Nějak jsem ho ani nenašel na péráku, tedy nějakou Borkovu propagaci nebo tak ... Mno, ale Praha byla netradičně dobře obsazená ... LKPR_APP, LKPR_TWR, LKPR_GND a hlavně LKPRFM1 !
Po dlouhé době jsem si vlezl do autíčka a proháněl se po provozních plochách letiště Praha. Vodil jsem co jsem stihnul ... odlety z Jihu bez map, přílety na Jih. Pak došlo i na další, Severní stání včetně neprůjezdných stojánek. Piloti, aspoň doufám, se tedy měli na co dívat, ale pak mi psal Ground, že ty letadla nějak zdržuju, mno, nechtěl jsem jim ujíždět a 15-20kts byla nějak optimální rychlost... Tak jsem zrychlil na 25, v obloucích na 15 a čekal na letadla až daleko od nich.
Screeny bohužel tentokrát nebudou, což se omlouvám, nějak jsem v tom zmatku zapoměl fotit :D ...

Mno, abych tu jen neplácal hovadiny, tak možná písnu ještě omluvu za to, že jsem se pořád připojoval a odpojoval ... Bylo to způsobeno tím, že jsem viděl maximálně 3 letadla v mojí fsce ... nechápu, na ten Ivap se ještě mrknu.

Další , už možná OT, že jsem se pustil do navigačních letů našich virtuálních vojáků (www.cvaf.net) ... (CEF447). Mno, ale to je kapitola sama pro sebe, takže zas jindy, i se screenama.
Jo abych nezapoměl, tak v Dangerous Airport tůře již jsem na 47legu, někde ve Francii. Takže jen pár letů do konce ...